Fondas tapo svajonių draugu ir padovanojo bilietus į motyvacijos konferenciją „No limits“ su Niku Vujičičiumi

Praėjo jau keturios dienos nuo ilgus mėnesius laukto ir pagaliau sulaukto lietuvių susitikimo su Niku Vujičičiumi. Šio nepaprasto likimo australo žodžių sukelta euforija jau po truputį blėsta, tačiau meilė artimajam, atlaidumas, ryžtas keisti savo gyvenimus ir, tuo pačiu, Lietuvą, ilgam išliko tūkstančių konferencijos „No Limits“ dalyvių širdyse. „Baltijos Ugdymo Centras“ labai didžiuojasi, kad tarp tų tūkstančių buvo ir trys šimtai laimingųjų, kurių svajonę išgirsti „gyvai“ kalbantį Nick išpildė Svajonių draugai, o akcija tapo nacionalinės kampanijos „Už saugią Lietuvą“ dalimi.

Todėl tariame nuoširdų AČIŪ konferencijos „No Limits“ organizatoriui Darius Jonauskas , „Norfos“ labdaros ir paramos fondui, Kauno miesto savivaldybei, UAB „BMA“, UAB „Skogran“, UAB „Eika“, UAB „NFQ Technologies“, AB „Gjensidige“, UAB „Vilniaus energija“, UAB „BOD group“, UAB „Newsec Lietuva“, Labdaros paramos fondas „Už ateitį“, padovanojusiems bilietus tiems, kurie patys nebūtų išgalėję jų nusipirkti.
Taip pat labai dėkojame Svajonių draugų misiją įvykdyti padėjusiems Daiva Žeimytė, Daiva Morkūnaitė Šmitienė, Margarita Navickaite, Dovile Juodkaite, Augustė Rekašiūtė, Katrina Zeiter, doc. dr. Jonui Baltrušaičiui,Vaiva Dulevičiūtė, Marytei Baliūnaitei iš Molėtų, Daiva Juodelienė iš Panevėžio, Ieva Variakojytė-Reynström iš Kauno, Julius Drungilas iš Kretingos, kunigui, bendruomenės „Aš galiu“ įkūrėjui Kestutis Dvareckas, gimnazijos „Vaivorykštės takas“ Vilniaus filialo direktoriui Vytautas Verikas.
Taigi, Nick Vujicic išskrido. Bet per mažiau nei parą trukusią viešnagę šis didis žmogus padėjo suprasti, kad ir čia, Lietuvoje, turime savo „nikų“ – žmonių, kurių patirtis bei išgyvenimai taip pat galėtų įkvėpti tūkstančius.

Straipsnį parengė VšĮ „Baltijos ugdymo centras“